Передплата 2024 ВЗ

Перукарі відкрили секрети використання олії для волосся

  • 31.12.2021, 08:41
  • 1 903

Без якісної олії важко уявити повноцінний догляд за волоссям

Перукарі відкрили секрети використання олії для волосся
Перукарі відкрили секрети використання олії для волосся

Без якісної олії важко уявити повноцінний догляд за волоссям. Виробники не витрачають часу дарма — щороку вони презентують нові продукти, здатні розв'язати будь-яку проблему з локонами.

Нестача пружності та еластичності, відсутність блиску, пошкодження від термічної обробки, посічені кінчики — в магазині Parfums за посиланням: https://parfums.ua/category/masla-dlya-volos можна купити будь-який б’юті-засіб для домашнього догляду.

Проте і тут є обмеження. Виявляється, неправильне використання олії для волосся шкодить йому не менше, ніж відсутність будь-якого догляду. Стилісти радять дотримуватись кількох порад, аби ваші витрати не були марними.

Секрети стиліста: не робіть так

Використовувати рослинні олія для волосся та шкіри голови — корисно для краси та здоров’я. Можна наносити окремі рослинні олії, на кшталт кокосової, аргани, жожоба, а можна купити готові коктейлі з додаванням кількох видів ефірів та інших поживних компонентів. Проте навіть така проста процедура часто проводиться з порушенням технології. Результат — випадіння, відсутність об’єму, тьмяність.

Аби уникнути небажаного результату, стилісти узагальнили правила нанесення олії для волосся в п'ять простих правил.

  • Контролюйте кількість препарату.

Правило що більше — то краще тут не працює. Навіть якщо ваші пасма сухі та пошкоджені надто велика кількість олії погіршить ситуацію. Адже її необхідно змити, а для цього знадобиться велика кількість шампуню, які неодмінно пошкодить захисний шар волосся та епідермісу.

  • Підсушить пасма перед вживанням б'юті-засобу.

мокре волосся надто вразливе через пом’якшення фолікулів та кутикули. Інтенсивний масаж або витягування, навіть з найкориснішим ефіром, загрожує мікроушкодженнями. Тож неодмінно спершу підсушить пасма.

  • Не розчісуйтесь одразу після нанесення.

Дочекайтеся, поки шкіра вбере необхідну кількість препарату, а локони стануть живими по всі довжині. Якщо ж інструкція передбачає розчісування одразу після нанесення, починайте з кінців та обирайте рідкий гребінець.

  • Не залишайте олію на волоссі на ніч.

Звичайно, якщо інструкція не вимагає протилежного. В усіх інших випадках на ранок отримаєте жирні та неохайні пасма без об’єму. А на додаток не виключені запалення через закорковування пор.

  • Залиште пасма вільними або заберіть їх у хвіст.

Надто тугі коси та пучки на тлі чутливої шкіри та пом’якшеної кутикули загрожують випадінням та сильним пошкодженням. Жодного натяжіння — і тоді локони матимуть здоровий вигляд.

Використання олії для волосся корисне взимку, і влітку. Тож не відкладайте почніть догляд по-новому прямо зараз.

Схожі новини