Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Саакашвілі вивезли зі шпиталю у Горі

  • 30.12.2021, 13:15
  • 686

Колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі знову помістили до в’язниці

Саакашвілі вивезли зі шпиталю у Горі
Саакашвілі вивезли зі шпиталю у Горі

Про це народна депутатка від «Слуги народу» Єлизавета Ясько повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Перевели насильно, згідно з тією інформацією, яка зараз є, але вона також не підтверджена. Його повалили і у наручниках силоміць, — в якому він стані, при свідомості чи ні ніхто не знає, — його привезли в Руставі, у в’язницю Руставі», — повідомила народна депутатка.

За повідомленням Ясько, це сталося приблизно о 2 годині ночі за грузинським часом (північ за київським часом).

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денiсова закликала народного захисника Грузії Ніно Ломджарію перевірити додержання прав і свобод експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі у пенітенціарній установі Руставі.

«Обурена звісткою про перевезення громадянина України, голови Виконавчого комітету Національної ради реформ при Президентові України Міхеїла Саакашвілі з військового госпіталю в Горі до руставського тюремного закладу. Вражає цинізм, у який спосіб це було зроблено. Хворого Міхеїла проти волі вивезли вночі без попередження адвокатів», — наголосила Денісова.

За словами омбудсмана, стан здоров’я Саакашвілі критичний і викликає занепокоєння, адже після трьох гіпертонічних криз він «почувається вкрай тяжко, кілька днів до цього не піднімався з ліжка»

Фото з сайту Уніан.

Читайте також: «Антивакцинатор» Стахів вийшов із психлікарні

Схожі новини