Передплата 2024 «Добра кухня»

LUMOS Orchestra дасть два концерти різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas»      

  • 28.12.2021, 13:40
  • 885

Через великий попит на квитки організатори вечора різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas» від симфонічного оркестру LUMOS Orchestra додали ще один концерт 2 січня

LUMOS Orchestra дасть два концерти різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas»      
LUMOS Orchestra дасть два концерти різдвяних саундтреків «The Sounds of Christmas»      

Тож у Львівській національній філармонії буде два концерти LUMOS Orchestra: о 15:00 та 18:00, повідомили організатори Lutsyshyn Promo і Promotions.

У виконанні оркестру звучатимуть композиції з «Сам удома», «Різдвяна історія», «Гаррі Поттер», «Полярний експрес», «Едвард руки-ножиці», «Чарлі та шоколадна фабрика», «Крижане серце 1−2», «Кошмар перед Різдвом», «Нарнія», «Золотий компас», «Клаус», «Ґрінч», «Доктор Хто», «Красуня та чудовисько» та інші. Диригент — Роман Кресленко, аранжувальник, художній керівник — Діана Коваль.

Увесь концерт об'єднано однією історією, а відеоряд на великому екрані доповнить звучання оркестру та нагадає улюблені моменти з мультфільмів та фільмів.


«The Sounds of Christmasвід LUMOS Orchestra — концерт, на якому оживають дива. Який змушує затамувати подих, дозволяє забути про буденність та слідом за музикою поринути у святкову пригоду, небачені світи та неймовірні історії. The Sounds of Christmas від LUMOS Orchestra — вечір фантастичної музичної магії. Вечір, що переконає кожного: вірити у дива варто, бо вони можливі, вони поруч. І коли, як не на новорічні свята, ще їм траплятись? Улюблена різдвяна музика, казкові образи виконавців, оновлена історія, незабутня атмосфера чудес та безліч подарунків і пригод на самому концерті! Порадуйте себе та близьких квитками на дивовижну зимову подію!», — запрошують організатори Lutsyshyn Promo і Promotions.


Квитки за посиланням: https://lviv.karabas.com/ua/lumos-orchestra-the-sounds-of-christmas

Схожі новини