Передплата 2024 «Добрий господар»

Колядки дрогобицьких семінаристів підірвали мережу (ВІДЕО)

  • 28.12.2021, 10:45
  • 1 592

Семінаристи дрогобицької духовної семінарії УГКЦ записали відео до колядки: воно уже набрало 90 тисяч уподобань, 23 тисячі поширень і 1,2 тисяч коментарів

«Ми задумали зняти привітання з Різдвом Христовим. Коли 20 грудня організували у приміщенні семінарії зйомки, це побачив о. Ігор Цмоканич, викладач нашої семінарії, і запропонував нам зняти якісь кадри у Дрогобицькій ратуші. Ми відгукнулися на цю пропозицію і разом з ним за сприяння співробітників міського Туристично-інформаційного центру піднялися на вежу ратуші, де з висоти пташиного польоту — прекрасний краєвид на м. Дрогобич. Там ми заколядували вперше. Згодом у дворику Ратуші ми заколядували ще раз», — розповіли семінаристи про ідею створення такого відеопривітання.

21 грудня, ці два відео опублікували на Фейсбук-сторінках Туристично-інформаційного центру Дрогобича і отця Ігоря Цмоканича. Там вони набрали кількадесять тисяч переглядів. Однак найбільшої популярності колядки здобули, коли з’явилися на Фейсбук-сторінці ресурсу «Духовна велич Львова»: у суботу, 25 грудня відеоролик з веж набрав 700 тисяч переглядів, а ролик з дворика Ратуші — 1,1 мільйона.

Читайте також: «Різдвяна Ніч»: авторська колядка Tabakovа

Схожі новини