Передплата 2024 «Добре здоров’я»

10 різдвяних фільмів для зимового вечора

  • 20.12.2021, 19:45
  • 1 074

Пропонуємо вам добірку фільмів про Новий Рік та Різдво, які створять святкову атмосферу у зимовий вечір

«Диво на 34 вулиці»

У фільмі йдеться про Санта Клауса і дівчинку Сьюзан, яка не вірить у дива. Добрий дідусь усіма силами намагається змінити це і зробити так, щоби малеча знову повірила.

«Поганий Санта»

Головний герой — гульвіса, який щороку на Різдво грабує зі своїм товаришем великий універмаг. Та все змінилось, коли одного разу він зустрічає хлопчика, який вірить у Санту та чекає див.

«Готель «Гранд Будапешт»

Події у фільмі відбуваються у ХХ столітті, коли у розпалі війна двох держав. Але у відомому європейському готелі свої пригоди. Кожен кадр цієї стрічки — витвір мистецтва.

«Різдвяні канікули»

Довгоочікуване возз’єднання великого американського сімейства в переддень Різдва перетворюється на справжнє стихійне лихо.

«8 жінок»

Події фільму відбуваються в 50-х роках, у Франції. Напередодні Різдва на засніженій заміській віллі опинилися дружина, дочка, падчерка, сестра, теща, сестра дружини, служниця та покоївка. Що спонукало їх зібратись разом? На жаль, не святкування, а вбивство господаря будинку — Марселя.

«12 подарунків на Різдво»

Напередодні Різдва головна героїня Анна залишається без грошей. Тому змушена братися за будь-яку роботу. Наприклад, допомогти купити бізнесменові Марку 12 подарунків для близьких, адже він не хоче ходити по магазинах. Марк помічає, як Анна турбується про людей, яких навіть не знає, і сам переймається духом Різдва.

«Святковий роман»

Скрін із фільму
Скрін із фільму

Фільм розповідає про молоду і красиву матір-одиначку Конні — її чоловік загинув на війні. Їй доводиться самостійно виховувати маленького сина і працювати «таємним покупцем». У Конні є респектабельний і розважливий наречений, але дівчина боїться майбутнього і ностальгує про своє життя із загиблим коханим. Доля та її дивна робота зіштовхує Конні з продавцем Стівеном, який стає для неї справжнім «ковтком свіжого повітря» — щирості й сміливих поглядів.

«Різдво в Плазі»

Джессіка, антрополог та історик, працює над різдвяною виставкою в готелі «Плаза». Її помічником стає чарівний декоратор Нік. Вирішуючи проблеми, які постійно виникають, Джессіка і Нік закохуються один в одного.

«Різдво в Евергріні»

Скрін із фільму
Скрін із фільму

Для ветеринара Еллі Луїз ідеальне Різдвом — лише з коханим. Але через снігову бурю аеропорт скасовує всі рейси, і вона не може потрапити до Вашингтона. Ця подія — початок її нового знайомства з лікарем і його дочкою. Ця зустріч подарує їм найчарівніше Різдво, яке вони могли уявити.

«У переддень Різдва»

Нелл Блейкмор, яка нещодавно розлучилася, в переддень Різдва хоче зробити своїм дітям особливе свято! Цим святом стає святково прикрашена коробка, яку хтось лишив на порозі будинку. В коробці було цуценя. Для дітей песик — чудовий подарунок, та Ніл не вельми рада. Щеня виявилось справжнім бешкетником, який руйнує все, до чого торкнеться.

Читайте також: 10 кращих фільмів минулого року