Передплата 2024 «Добра кухня»

Жінка народила у Tesla, поки та їхала

  • 20.12.2021, 20:15
  • 824

Перші пологи у світі під час руху в електромобіля, який їхав у напівавтономному режимі, безумовно, зміцнять імідж компанії Tesla, яку зараз часто критикують

Пологи трапилися у неділю, 19 грудня, у Філадельфії (США). Подружжя Шеррі відвезло свого трирічного сина до дитячого садка, коли у дружини, яка була вагітна другою дитиною, відійшли води і розпочалися перейми.

Чоловік набрав у навігаторі адресу найближчої клініки. Але машина потрапила в затор і не могла доїхати до пологового будинку. Тоді чоловік, який сидів за кермом, перевів керування в напівавтономний режим (під час якого обов'язкова присутність водія, але від нього не треба майже жодних дій та концентрації уваги) і надавав дружині необхідну допомогу під час пологів.

«Одна рука його була на кермі, а другу тримала я, мені це було необхідно», — розповіла пізніше дружина. Жінка таки народила в машині, і в клініку пара приїхала вже з новонародженим немовлям.

«Дякую інженерному генію конструкторів Tesla», — пізніше написала породілля у соцмережах. На думку її чоловіка, пологи були б неможливими, якби автомобіль не можна було б перевести в напівавтономний режим.

Новонароджену дівчинку батьки назвали Тесла — на честь марки електромобіля.

Читайте також: Ілон Маск заявив, що Tesla продаватиме товари за Dogecoin

Схожі новини