Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Скандальний блогер Олександр Заліско схуд через раптову смерть директора Будинку вчених

Уже повернувся до «життя в Інстаграмі» і дуже шкодує, що втратив фінансових партнерів

Ініціатор «Голодної блогерськоі туси», чернівецький блогер-мільйонник Олександр Заліско схуд на два кілограми через нерви та проблеми із здоров’ям, а також розповів, що вже пора повертатися до блогерського життя в Інстаграмі. Наголосив, що зробив висновки і повертається до роботи. Усі проблеми і випробування — позаду.

Нагадаємо, через скандальну вечірку в еротичному стилі, яку на свій День народження влаштував Олександр Заліско (в пам"ятний день жерв Голодомору), Львівська міська комісія з надзвичайних ситуацій закрила Будинок вчених. Офіційна причина — порушення карантину, оскільки Львів перебував у «червоній зоні». Це неабияк стривожило директора будинку, 75-річного Романа Славітича, який помер від серцевого нападу. Чоловік приходив у Ратушу, щоб пояснити ситуацію — і там його спіткала смерть…

Після смерті Романа Славітича блогер визнав, що відчуває власну провину і теж занедужав. В день смерті директора блогера забрала до лікарні карета швидкої допомоги. Після нервового зриву блогер зник з мережі в Інстаграмі на тиждень та не публікував жодних дописів. Лише тепер він вийшов на зв"язок зі своєю аудиторією і у сторісах розповів, що події «туси» вдарили по його здоров"ї та вазі. Заліско схуднув на два кілограми.

Найбільше шкодує про те, що багато брендів відмовилися від співпраці з ним.

«Одиниці залишились. Ціную це. Але і повністю розумію перших — все має свої наслідки», — зазначив він у сторісі Інстаграму.

Скрін із соцмереж
Скрін із соцмереж

За його словами, «туса» показала справжнє обличчя друзів.

«Цей етап дуже сильно показав, хто є хто, — каже Заліско. — Хто підтримував, переживав, телефонував, писав, їхав до мене. Хто просто відсиджувався в стороні. А хто ще й радів з цього і хотів „нажитись“, або швидко перевзувався. І добре, що була можливість побачити цих людей справжніми».

Скрін із соцмереж
Скрін із соцмереж

Читайте також: Керівництво Будинку вчених надіслало у мерію листа, аби скасувати карантинні обмеження

Схожі новини