Передплата 2024 ВЗ

Закарпаття очолить полковник СБУ?

  • 09.12.2021, 17:55
  • 469

Кабмін погодив кандидатуру голови Закарпатської ОДА

Сьогодні, 9 грудня, на засіданні кабінету міністрів, Уряд погодив призначення чинного співробітника Служби безпеки України Віктора Микити головою Закарпатської обласної державної адміністрації.

«На даний момент я співробітник Служби безпеки. Працював у різних сферах — і юристом, і в приватних підприємствах. Родом з Закарпаття, проблематика Закарпаття мені відома. Якщо буду призначений, своїм завданням бачу вирішення багатьох питань, в тому числі основні: продовження президентської програми „Велике будівництво“, ковідна проблема і покращення питання по вакцинації, третє питання — економічний розвиток регіону», — сказав Микита, виступаючи перед міністрами.

Закарпатський журналіст Віктор Глагола повідомив, що Микита вже пройшов співбесіду у президента Володимира Зеленського. Микита народився у Іршавському районі Закарпаття. Наразі, полковник Віктор Микита є першим заступником начальника головного управління в Центральному апараті СБУ та займається реформою служби.

В 2013−14 роках служив в Донецьку, а у 2015−18 роках був керівником спецпідрозділу СБУ Закарпаття по боротьбі із організованою злочинністю.

На сьогодні виконувачем обов'язків голови Закарпатської ОДА є Петро Добромільський.

Читайте також: На Закарпатті депутати обласної ради підтримали відставку голови від партії «Слуга народу» Олексія Петрова

Схожі новини