Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Чемпіонаті світу зі стрибків у воду перемогли українці

  • 08.12.2021, 19:45
  • 512

Олексій Середа й Данило Аванесов здобули "золото" у синхроні з вишки на Чемпіонаті світу зі стрибків у воду серед юніорів

Фото чемпіонів зі сайту Федерації України зі стрибків у воду
Фото чемпіонів зі сайту Федерації України зі стрибків у воду

Про це повідомили в пресцентрі Федерації України зі стрибків у воду.

«Я знав, що якщо я і Даня сюди попадемо, то, найімовірніше, буде „золото“. Ми сьогодні краще стрибали, ніж на відборі на ці змагання на Чемпіонаті України, але в мене знову не вийшов третій стрибок. В принципі 7 балів — це непогано, але я знаю, що можу робити його і на 9, і на 10. Така ж ситуація і з 4 стрибком. Але в принципі непогано, я радий. Радію цій медалі навіть більше, ніж попереднім, адже тут ми її разом здобули. Ми багато тренувались, наполегливо працювали над цим, і ця медаль не просто з неба впала, а ми довго до цього йшли, і все в нас вийшло», — розповів Олексій Середа.

Українці набрали 321,3 бала. Друге місце посіли спортсмени з Росії Максим Малофєєв і Сандро Рогава (303,18), а третє — Діого Сілва і Каван Фігуередо Перейра з Колумбії (298,42).

«Я не очікував, що так виступлю. Щасливий, що посів перше місце з Льошою. Але є завжди куди рости. Перед стрибками я не думав про медаль, головне було — добре виступити, не завалити стрибки й показати достойну суму балів», — поділився Данило Аванесов.

Це вже сьома медаль для збірної України. Наші спортсмени здобули вже 4 золоті, 2 срібні й 1 бронзову медалі.

Читайте також: Українець став чемпіоном світу з боксу

Схожі новини