Передплата 2024 ВЗ

Офіс Зеленського фабрикує нову підозру Порошенку замість того, щоб зосередитися на загрозі російського вторгнення, - «ЄС»

  • 04.12.2021, 16:28
  • 565

У партії нагадали, що проти Порошенка сфабриковано понад 100 кримінальниx справ

Замість того, щоби зосередитись на термінових заходах із посилення обороноздатності країни, Зеленський воює зі своїм політичним опонентом. Так пресслужба партії «Європейська Солідарність» прокоментувала новину про те, що в Офісі президента зараз вивчають сфабриковану проти Порошенка підозру.

«Путін от-от висадить десантників у спальню Зеленського, а Зеленський зайнятий винятково боротьбою з Порошенком», — заявили у пресслужбі «ЄС».

«Замість того, щоби прийняти стратегічні і тактичні пропозиції Порошенка щодо дипломатичної та військової протидії Путіну, Зеленський розпочав новий виток агресії проти Порошенка і всієї опозиції. У складній зовнішній ситуації влада сама розхитує човен, замість того, щоби об’єднувати зусилля для протидії агресії», — вважають в «Європейській Солідарності».

У партії нагадали, що під постійним незаконним тиском Зеленського проти Петра Порошенка сфабриковані вже понад сто різних кримінальних справ. Усі вони є політично вмотивованими і шиті білими нитками, зазначають в «ЄС».

«Черговий „припадок“ порохофобської параної у „найвеличнішого лідера“ сучасності пов’язаний із публікацією результатів опитування громадської думки, згідно з якими опозиційна „Європейська Солідарність“ вийшла на перше місце, а „Слуги“ і далі повзуть вниз. Плюс очевидна рефлексія артиста погорілого театру на свою провальну прес-конференцію, яка продемонструвала його непрофесійність, інтелектуальну неміч та неспроможність відповідати на виклики, що стоять перед країною», — вважають в «ЄС».

Репресії проти «Європейської Солідарності» та Порошенка украй потрібні йому як технологія відволікання уваги від своїх суцільних провалів та гучних скандалів — на кшталт «вагнергейту» чи причетності Зеленського та його «Кварталу» до відмивання коштів Коломойського і розкрадання грошей вкладників ПриватБанку, зазначають в партії.

Люди вже втомилися від безкінечних відосиків та шоу. Відволікти увагу від росту цін, тарифів, рекордно низьких запасів вугілля та газу, і як наслідок енергетичної кризи — вже не вдасться, вважають в партії.

Також пресслужба «ЄС» зазначає, що влада буде нести політичну відповідальність за свої провали, та кримінальну відповідальність за державну зраду і прямий тиск на правоохоронні органи задля фабрикування численних політично мотивованих справ проти ветеранів, журналістів та опозиційних політиків.

Читайте також: «Прямі переговори, на які так хоче поїхати Зеленський, почнуться, коли будуть арештовані головні вороги Путіна», — Луценко

Схожі новини