Передплата 2024 «Добра кухня»

Ексрозвідник розповів, хто з оточення Зеленського причетний до провалу спецоперації із затримання терористів ПВК “Вагнер”

  • 04.12.2021, 12:35
  • 743

Низка високопосадовців з оточення президента України причетна до провалу спецоперації

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив колишній начальник 5-го управління департаменту контррозвідки СБУ Роман Червінський.

Він наголосив, що чиновники з Банкової бояться зіпсувати власні стосунки з Росією і працюють на Москву.

«Мені здається, що в Офісі панує атмосфера, в якій вони вважають, що діють правильно. Вони бояться посваритися з Росією. Там не один кріт, а просто така ціла група людей. Татаров, Єрмак, Демченко. Коли Бурба в останній день намагався зʼясувати, хто був зрадником і планував провести розслідування, то Демченко його відвів в бік і каже: „Для чого ти це робив, ти хотів, щоб російські танки були у Києві?“ Тобто вони тримають у страху самого президента, який за родом попередньої діяльності не розбирається у нюансах», — сказав Червінський і звинуватив низку чиновників з оточення президента Володимира Зеленського у підривній діяльності, заявивши, що здивований новими призначеннями.

«Призначають людей, які перескакують через 9−10 ступенів проходження служби. Людей, які не мають досвіду керівних посад, призначають на найвищі посади. В результаті цього відбуваються страшні речі, про які ми не можемо зараз говорити», — розповів Роман Червінський.

«Якщо не терористи, то наші зрадники мають бути виявлені… Мені це нагадує 2014 рік, коли наш міністр оборони виявився громадянином Росії, та голова СБУ, який керував при мені, виявився в Росії. У мене зараз склалося таке враження, якщо ми доведемо все-таки цю ситуацію до кінця — хтось опиниться в Росії», — наголосив Червінський.

Читайте також: Ексрозвідник поділився вражаючими деталями захоплення терориста Цемаха

Схожі новини