Передплата 2024 «Добра кухня»

З 17 грудня — Різдвяний ярмарок, але орендну плату досі не затвердили

На проспекті Свободи буде 90 яток в етнічному стилі, а на площі Ринок - 50

З 17 грудня — Різдвяний ярмарок, але орендну плату досі не затвердили
З 17 грудня — Різдвяний ярмарок, але орендну плату досі не затвердили

У п’ятницю, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив роботу Різдвяного ярмарку на площі Ринок та проспекті Свободи. Ярмарок відкриють 17 грудня, фактично в один день відкриття головної ялинки перед Оперним театром. Триватиме ярмарок до 20 січня.

Як зазначила директорка департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич, через складну епідеміологічну ситуацію та карантинні обмеження («червона зона» у Львові триватиме до 13 грудня, після цієї дати комісія може продовжити локдаун,Авт.), ярмарок цьогоріч буде не дуже великий. Зазвичай це було близько 250 будиночків, натомість виконком дозволив розмістити 90 будиночків на проспекті Свободи та 50 будиночків на площі Ринок.

«Також ми плануємо маленькі локації, які були й торік, зокрема в сквері на вул. Валовій, на вул. Курбаса, а також у Сихівському районі біля Центру Довженка, Йдеться про маленькі локальні ярмарки на Різдвяну тематику», — наголосила чиновниця. — Різдвяний ярмарок відбуватиметься з дотриманням усіх карантинних вимог".

Арт-директорка ТзОВ «Львівські ярмарки» Ольга Гренюх повідомила «ВЗ», що наразі невідомо, якою буде цьогоріч орендна плата за торгове місце на ярмарку. Це питання будуть обговорювати найближчими днями, оскільки було невідомо, чи мерія дозволить роботу ярмарку. Нагадаємо, торік середня плата за період торгівлі становила від 34 тисяч гривень.

Читайте також: Новорічну ялинку перед Оперним театром відкриють напередодні Миколая — 17 грудня

Фото ЛМР

Схожі новини