Передплата 2024 ВЗ

Корнієнко заявив, що депутати не зможуть нічого запитати у Зеленського під час його виступу у Верховній Раді

  • 29.11.2021, 17:15
  • 723

Президент виступатиме в Раді 1 грудня

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко закликав депутатів дотримуватися «правової та поведінкової культури» під час щорічного виступу в парламенті президента України Володимира Зеленського.

Він також повідомив, що 1 грудня депутати не матимуть можливості поставити йому запитання. Під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту Корнієнко сказав, що виступ президента — це «процес чітко регламентований, він не передбачає обговорень та виступів, запитань».

«Сподіваюся, що всі колеги у парламенті будуть дотримуватися у цьому випадку Регламенту, а також високого рівня правової культури. І навіть поведінкової культури, тому що ми вже не одноразово спостерігали порушення Регламенту під час виступів не лише президента, а й інших запрошених гостей», — наголосив перший заступник голови ВРУ.

Народний депутат Гео Лерос у мережі написав, що обурений тим, під час виступу президента України Володимира Зеленського Верховній Раді парламентарям не дозволять ставити запитання главі держави.

«Правильно, ми бачили, як минулої п’ятниці Зеленський відповідав на запитання (на пресмарафоні — ред.). Цього придурка треба пускати тільки під суфлер», — написав Лерос.

Читайте також: У Bellingсat спростували версію Зеленського щодо «вагнергейту»

Схожі новини