Передплата 2024 ВЗ

Через засновницю бренду здорового харчування YARO виник черговий скандал

  • 29.11.2021, 12:30
  • 907

Юлія Привалова у мережі глузливо висловилася про бойкот її товарів

Про це пишуть #Букви.

Минулого місяця Юлія Привалова (донька мера міста Сокиряни Чернівецької області) опублікувала фото на фоні з Червоної площі у Москві, де вона була разом з чоловіком, сином померлого мера Харкова Геннадія Кернеса.

У відповідь на обурення коментаторів, Привалова опублікувала образливий анекдот про «бандерівців». Після цього чимало українців і торгових мереж стали бойкотувати товари її бренду.

Читайте також: Син Кернеса та сестра «слуги» сфотографувалися під Кремлем

Нещодавно в Юлії Привалової запитали про те, що вона думає про бойкот. Вона відповіла у сторіз в Instagram.

Зокрема, обурення глузливими анекдотами та бойкот продукції дівчина назвала «дебілоїдною політикою радикально налаштованої меншості», і охактеризувала цю групу людей як «крикливе, озлоблене, ведене, кероване», а для багатьох назвала це просто бізнесом. Привалова заявила, що «вони вирішили, що можуть руйнувати та нищити не лише бізнеси інших людей, але й самих людей». Жінка стверджує, що ці люди хочуть, щоб вони «закрилася та плакала, бажано у вишиванці та з вінком на голові, розмовляючи українською мовою в полі з чорнобривцями під пісню Бандери.».

Скрін із соцмереж Юлії Привалової
Скрін із соцмереж Юлії Привалової

Вона також похвалилася, що у неї все добре — і вважає, що цим фактом може розчарувати людей. Дівчина заявила, що люди продовжують купувати YARO, і хоч це продукт нішевий, він перемагає на міжнародних конкурсах.

Схожі новини