Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко вважає, що Зеленський не відповів на питання, які турбують людей і міжнародних партнерів

  • 28.11.2021, 12:06
  • 608

"Ні українські громадяни, ні українські журналісти, ні наші іноземні партнери відповіді на питання, які їх хвилювали, не отримали", - Порошенко про пресконференцію Зеленського

Порошенко вважає, що Зеленський не відповів на питання, які турбують людей і міжнародних партнерів
Порошенко вважає, що Зеленський не відповів на питання, які турбують людей і міжнародних партнерів

На пресконференції президент Володимир Зеленський не відповів на найголовніші запитання, які турбують і українців, і міжнародних партнерів нашої держави. Натомість він звинувачував журналістів та демонстрував свої численні фобії.

Про це сказав в ексклюзивному інтерв"ю для програми The Week на телеканалі Прямий лідер партії «Європейська Солідарність», п"ятий президент Петро Порошенко.

«Я думаю, що вчора (26 листопада, — ред.) на пресконференції українське суспільство хотіло отримати відповіді — спочатку звіт, що ти зробив. А друге — відповіді на ті питання, які сьогодні з’явилися у суспільства», — зазначає Порошенко.

«Відповіді на питання — як, чому він спільно з Коломойським відмивав гроші, які були вкрадені у вкладників ПриватБанку, що було оприлюднено в розслідуванні Pandora papers», — нагадав Порошенко.

«Ще раз наголошую — це не про офшори. Це про спільну крадіжку, відмивання і несплату податків з десятків і десятків мільйонів доларів, які ще не всі оприлюднені. Про це мовчить Зеленський вже понад місяць», — констатує п’ятий президент.

«Пояснити ситуацію про „вагнерівців“. Хто буде розслідувати? Комісія Безуглої, де зібралися всі з конфліктом інтересів, вісім „слуг“ з однією метою — відмити Єрмака і відмити Зеленського?», — запитує Порошенко.

«Пояснити, в який спосіб ти на святий День Революції гідності влаштував ці незграбності з гелікоптерами МНС?», — перераховує Порошенко.

«Чи були отримані якісь відповіді — ні. Ми почули жорстку і агресивну атаку на журналістів. У нас було тільки два журналісти, які мали добре відношення пана Зеленського. Це представник каналу 1+1, який „ніякого відношення до нього і до олігархів“ не має. І канал ДОМ, який існує за рахунок коштів платників податків», — зауважив Порошенко.

«Я, до речі, хочу висловити слова підтримки кореспондентці Прямого каналу Анні Дзьобі, з якою так по-звірячому поводилися Зеленський і його мордовороти», — говорить Петро Порошенко.

«Безумовно, ця пресконференція викликає серйозне занепокоєння. Не тільки в українських громадян, не тільки в українських журналістів. Не тільки в українських громадських діячів. Бо це неповага до людей. А й до наших міжнародних партнерів. Бо вони потребували пояснення, що ж відбувається. І на жаль, ні українські громадяни, ні українські журналісти, ні наші іноземні партнери відповіді на питання, які їх хвилювали, не отримали», — резюмує Петро Порошенко.

Читайте також: Купівля електроенергії у Білорусі — це пастка для України, — Порошенко

Схожі новини