Передплата 2024 «Добра кухня»

Як і навіщо використовувати олівець для губ

  • 23.11.2021, 11:35
  • 722

Мало хто з дівчат не мріє про пухкі, соковиті губи, як у Анджеліни Джолі або Меган Фокс. І навіть якщо природа не наділила тебе таким розкішним багатством, підводка для губ та кілька простих трюків – все, що тобі потрібно, щоб набути ідеальної форми.

Широкий асортимент олівців для губ представлений у каталозі інтернет-магазину «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/makiyazh/kosmetika-dlya-gub/karandashi-dlya-gub/c/H7002. Ось чому необхідно додати їх у свій базовий набір для макіяжу:

  • Підводка змушує помаду «прилипати» до губ

Щоб помада трималася довго, обведи губи підводкою, а потім заповни всю площу та нанеси помаду поверх. Крім стійкості, гарний лайнер також підкреслює справжній відтінок помади, виступаючи як основа, на якій вона тримається.

  • Лайнер запобігає змазуванню

Рівний контур забезпечить тверду захисну межу, за яку кремоподібна помада не розтікатиметься.

  • Підводка створить матовість

Лайнер для губ сам по собі може дати простий, але елегантний матовий вигляд із ідеальним фінішем. Все, що потрібно зробити, — це окреслити та заповнити губи олівцем, щоб отримати ідеальний сатиновий результат.

  • Олівці для губ створюють об'єм

Підводки можуть зробити твої губи більшими і повнішими. При використанні олівця для створення соковитих губ переконайся, що він точно відповідає відтінку помади. Для чіткішого вигляду сховай виступаючі лінії губ консилером після нанесення.

Як правильно нанести підводку для губ

Підвести губи олівцем для губ досить просто, але для досягнення ідеального результату потрібні деякі навички та поради. Покроковий посібник з нанесення:

  • Зволоження та відлущування

Перед нанесенням помади важливо зволожити губи і позбутися від омертвілої шкіри, інакше гладкої обробки не вийде. Нанеси трохи бальзаму та використовуй м'яку зубну щітку, щоб акуратно очистити шкіру. Потім промокни губи серветкою, щоб видалити надлишки.

  • Укладання основи

Тепер настав час додати основу. Вибери олівець, колір якого близький до твоєї помади, щоб він виглядав природно. Для повсякденного макіяжу підійдуть природні тони, такі як рожевий або світлий мокко, на вечір спробуйте щось різке, наприклад, червоний або малиновий.

  • Обведи лінії

Є багато способів надати форму губам, але новачкам краще не ускладнювати. Почни з «лунки Купідона» посередині верхньої губи. Повільно і точно намалюй М-подібну форму трохи вище за природну лінію губ.

  • Вирівняй контур нижньої губи

Тепер перейди до нижньої губи і почни обводити від центру, обережно рухаючись з обох боків. Тримайте рот широко відкритим і стисніть губи під час промальовування, щоб досягти ідеального результату.

  • Фінал

Як тільки ти закінчиш із контуром, почни заповнювати лінії верхньої та нижньої губи короткими мазками, якщо хочеш покрити олівцем губи повністю. Якщо хочеш отримати матовий відтінок, просто нанеси поверх трохи блиску, і все готове. Якщо потрібний насичений колір, візьми помаду того самого відтінку. Ретельно розтушуй колір, використовуючи кісточку для губ, щоб досягти рівномірного покриття. Щоб закінчити нанесення, використовуй ватні палички або край серветки, щоб обробити края.