Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Різдвяна добірка книг видавництва “Свічадо”

  • 22.11.2021, 13:56
  • 1 143

Передріздвяні дні — по-особливому чарівна пора, як для дорослих, так і для дітей. Всі ми з нетерпінням очікуємо свят, що несуть в собі сюрпризи, сповнені приємних хвилювань і довгождані зустрічі в родинному колі, які зігрівають затишком людські серця і душі

Святкова атмосфера приносить нам не тільки радість передчуття, але й наповнює натхненням до пошуку подарунків для рідних та друзів.

Видавництво «Свічадо» підготувало багато новинок, які подарують казкові відчуття та допоможуть повірити в справжнє диво.

«Різдво майстра вітражів та інші історії» Анна де Лафаркад

П’ять неперевершено ілюстрованих казок, які допоможуть наново відкрити диво Різдва!

Кожна сім’я має свої святкові традиції. З цією книжкою може з’явитися і ще одна нова — спільне сімейне читання різдвяних історій.

Сюжет народження немовляти Ісуса знайомий усім змалку. Авторці ж вдалося вплести його у зворушливі розповіді про добро, справедливість, вірність, любов і відкрите серце. А для когось із малих читачів вони, можливо, стануть ще й першим знайомством із географією світу.

«Ісус прийшов до мене» Джаред Кеннеді

Ісус прийшов — Різдво Христове — найулюбленіше свято, коли всі ми радіємо приходу Ісуса в цей світ. Та що воно насправді означає для вашої малечі? Ця невеличка, прекрасно оформлена книга розповідає малюкам і дошкільнятам справжню історію народження Ісуса. Маленькі діти дізнаються, що Бог допомагає нам вірити і чекати на Нього, а також, що ІСУС Є НАЙКРАЩИМ ЦАРЕМ!

«Ісус промовляє. Історія Різдва» Сара Янг

Історія Різдва почалася давним-давно.

Задовго до того, як ангел Гавриїл сповістив Марію про те, що вона народить Сина Божого. Задовго до того, як пастухи побачили ангелів, а мудреці — зорю. Задовго до того, як сонце й місяць уперше засяяли. Задовго до того, як перші корівки замукали й перші мавпочки навчилися лазити! Значно раніше, ніж Адам і Єва вперше прогулялися в Едемському саду, Бог уже запланував Різдво. Зі самого початку Його планом був Ісус!

Спостерігай за планом Божим, який поступово розкривається, і ти побачиш силу Його любови до тебе.

Різдвяний вертеп: 3D-конструктор

Чи можна уявити собі Різдво без традицій? Звичайно, ні! Адже традиції творять історію, зміцнюють віру й дарують сподівання на справжнє диво.

Різдвяний вертеп — один з елементів, що відтворює вифлеємську стаєнку в момент народження Христа. Він є символом надії, який поціновує кожна християнська родина.

Ця книжечка у 3D-форматі без ножиць і клею надихне до спільної творчості батьків та дітей, а також всіх тих, хто не мислить свого життя без творчості. Водночас вона стане прикрасою для вашого помешкання на час Різдвяних свят.

Дорога до Різдва. Збірка оповідань українських авторів

Дорога до Різдва у кожного своя, свій досвід прийняття Свята, розуміння Дива і пізнання Любови. Хтось приймає таємницю народження Божого Сина вже у дитинстві, а комусь вона відкривається набагато пізніше. Ми відчуваємо час свята, щороку чекаємо чуда і воно приходить до нас у зустрічах із рідними, у розмовах і тихій коляді, у несподіваних випробовуваннях і викликах, які стають стають свідченнями того, що Він народився тут і зараз.

Тарас Прохасько, Іван Андрусяк, Костянтин Москалець, Богдана Матіяш, Надійка Гербіш та інші сучасні українські письменники діляться з нами своїм досвідом пізнання Різдва Христа. Запрошуємо вас у мандрівку Його дорогами.

Ісус запрошує на Різдво. Сара Янг

«На початку нового року радій, що Я постійно творю щось нове у твоєму житті». Звучить натхненно? Як і кожне речення цієї книги! І в цьому ти матимеш змогу пересвідчитися, читаючи її напередодні Різдва, у різдвяний час, зрештою, будь-коли, адже Ісус промовляє до тебе у кожну мить твого життя.

Книга Сари Янг «Ісус запрошує на Різдво» допоможе тобі відчути мир, затишок і радість, перебуваючи в присутності Ісуса — Того, хто розуміє тебе досконало і любитиме тебе вічно.

Окрім новинок, на сайті «Свічадо» ви можете знайти вже давно знані та улюблені Різдвяні книги. Від класики до сучасності, для дорослих і дітей. А також слідкуйте у соціальних мережах Instagram та Facebook, тут ви першими отримуватимете найактуальнішу інформацію про книги, розіграші і події видавництва.