Передплата 2024 «Добрий господар»

Собака «продала» віллу Мадонни

  • 21.11.2021, 17:15
  • 714

Німецька вівчарка Гюнтер VI "продала" віллу у Маямі, яка раніше належала співачці Мадонні. Собака отримала її у спадок

Гюнтер VI. Фото АР
Гюнтер VI. Фото АР

Про це пише агентство AP.

Розкішну віллу з вісьмома спальнями з виглядом на затоку Біскейн зараз продали за 31,75 мільйона доларів.

Мадонна ж раніше продала свій маєток за 7,5 мільйона доларів.

Прадід Гюнтера VI отримав багатомільйонну спадщину від покійної німецької графині Карлотти Лібенштейн у 1992 році. Від прадіда (Гюнтера III) спадщина потрапила до Гюнтера IV, а вже потім до Гюнтера VI.

Усі собаки мали власних опікунів, які вирішували, як керувати майном.

Наразі один із головних опікунів Гюнтера — 52-річна Карла Річчітеллі з Тоскани. Вона входить до правління, яке керує трастом вартістю майже 500 мільйонів доларів.

Зазначимо, що історія про собак, які отримали багатомільйонний спадок, часто викликала сумніви. У 2005 році видання Tampa Bay Times повідомило, що розповідь про німецьку графиню Карлотту Лібенштейн могла бути частиною «рекламного трюку».

У виданні зазначили, що італійська преса опублікувала статтю в 1995 році, в якій йшлося про те, що графині Карлотти Лібенштейн ніколи не існувало.

Однак, Гюнтер VI живе справжнім королівським життям. Щоранку кухар готує йому сніданок із найкращого м’яса, свіжих овочів та рису. Іноді вівчарка ласує ікрою. Крім того, Гюнтер VI любить подорожувати приватним літаком та щодня займається зі своїм тренером. Вівчарка спить у розкішному ліжку з червоного оксамиту з вікнами на затоку.

Читайте також: Американський мільйонер заповів усі гроші улюбленій… собаці

Схожі новини