Передплата 2024 ВЗ

Що віщують зірки з 22 по 28 листопада 2021 року?

  • 22.11.2021, 10:00
  • 535

Гороскоп з 22 по 28 листопада

ОВЕН. Цього тижня у вас з’явиться підробіток — не женіться за грошима і ретельно все обміркуйте. На любовно­му фронті все складатиметься чудово. Справи сімейні теж йдуть непогано, адже побутові про­блеми відійшли на задній план. Родичі стали до­брими, лагідними і слухняними.

ТЕЛЕЦЬ. Не чекайте з моря погоди, а швидше втілюйте плани в життя. Ділові партнери в останній зимовий тиждень налаштовані на спілкування. Керівник боїться, що втечете до конкурентів, і намагаєть­ся вас задобрити. Скористайтеся прихильністю шефа і випросіть у нього зайвий вихідний — до­мочадці втішаться. Ваша половинка теж задо­волена і щаслива.

БЛИЗНЮКИ. У професійній сфері цьо­го тижня можливі зміни — начальник мріє про кадрові перестановки. Не бій­теся нічого: якщо вже й посунуть, то тільки на сходинку вище. На неодружених Близнюків че­кають нові романтичні знайомства. Одружені цього тижня переживатимуть серйозні конфлік­ти вдома.

РАК. Цей тиждень подарує сюрпризи у фінансовій сфері — в олігархи наразі вам заскоро, але кілька серйозних по­купок зможете собі дозволити. На роботі на вас чекає премія або підвищення зарплати. У сфері любовних стосунків прислухайтеся до своєї ін­туїції.

ЛЕВ. Вміння знаходити компроміс цього тижня вам стане у пригоді. По­ступайтеся, але міру знайте, — деякі ваші друзі роблять все для того, аби сісти вам на шию. Діліться планами, рекламуйте свої зді­бності. І вже цього тижня знайдете кілька вигід­них контактів. Приділяйте більше уваги своїй половинці і домочадцям. З тими, що посвари­лися, треба помиритися.

ДІВА. У фінансовій ситуації по-осінньому холодно і незатишно — ймовірні і авантюри, і ризиковані угоди. Але від витрат бажано утриматися. У сфері особистих стосунків знадобляться дипломатичні здібнос­ті. Якщо на вихідні організуєте виїзд у гори або до родичів за місто, скандалів уникнете.

ТЕРЕЗИ. Фінансова сфера цього тижня порадує приємними змінами — чекайте вигідних підробітків. Але від сумнівних угод бажано утриматися, і частіше прислухатися до своєї інтуїції — внутрішній голос підкаже пра­вильне рішення. Домочадці мріють про шопінг, тож після вихідних вирушайте за покупками.

СКОРПІОН. Цього тижня на вас чекає багато цікавих угод — будьте напогото­ві, прислухайтеся до розмов у колекти­ві, щоб не пропустити цінної інформації. Цього тижня бажано не відмовлятися від відряджень — у поїздках на вас чекає маса знайомств. На лю­бовному небосхилі лише одна хмара, але вона досить сердита — обранець (обраниця) пере­твориться на ревнивця Мавра.

СТРІЛЕЦЬ. Цього тижня Стрільці ста­нуть улюбленцями Фортуни. Поділіть­ся секретами успіху з колегами і за­спокойте свого боса — бідний шеф боїться, що ви претендуєте на його місце. У прийнятті важ­ливих рішень бажано уникати поспіху. Любовна сфера сповнена сюрпризів.

КОЗЕРІГ. Ваші доходи можуть зрос­ти, але намагайтеся не розкидатися грошима направо і наліво, краще за­думайтеся про вигідні вкладення, в останній осінній тиждень інтуїція вас не підведе. Спра­ви на службі складатимуться непогано, а сто­сунки з колегами стануть майже ідеальни­ми, але від фамільярного спілкування бажано утриматися.

ВОДОЛІЙ. Цей тиждень багатий на по­дорожі — працювати під час відряджень доведеться багато, але й винагорода буде непоганою. До того ж у поїздках зав’яжете корисні контакти. Теплі стосунки з діловими партнерами теж не виключаються, але нама­гайтеся обмежитися дружбою. Вихідні бажано провести у колі родини.

РИБИ. Цього тижня на вас чекають приємні зміни у професійній сфері — від ваших талантів у захопленні навіть бос. Колективна праця під вашим керівництвом дасть непогані результати. У любовних справах на вас чекає шалений успіх, а одруженим Рибам вихідні бажано провести зі сім’єю.

Читайте також: Астрологи: ці знаки Зодіаку можуть зустріти свою долю в новорічну ніч

Схожі новини