Передплата 2024 «Добра кухня»

«Родини Небесної Сотні» подякували Порошенку

  • 17.11.2021, 13:26
  • 580

Громадська організація вручила Подяку за підтримку сімей Героїв Небесної Сотні та постраждалих учасників Революції Гідності

ГО «Родини Небесної Сотні» подякувала п’ятому президенту Петру Порошенку за те, що він продовжує відстоювати цінності, за які боролися учасники Революції Гідності.

«З нагоди восьмої річниці Революції Гідності ми, ГО „Родини Небесної Сотні“, хочемо подякувати за вашу боротьбу на Майдані. Всі ці вісім років ви підтримували і надавали допомогу родинам Героїв Небесної Сотні і учасникам Революції Гідності. Ми хочемо подякувати вам за те, що ви не опускаєте руки, ви продовжуєте боротися, ви відстоюєте Україну, її інтеграцію в ЄС, за що стояли наші рідні захисники», — сказала під час зустрічі з Порошенком вдова Героя Небесної Сотні Андрія Цепуна, Голова правління ГО «Родини Небесної Сотні» Юлія Цепун.

Юлія Цепун та Петро Порошенко
Юлія Цепун та Петро Порошенко

Вона також вручила Порошенкові Подяку.

«Дуже дякую всім родинам Героїв Небесної Сотні за те, що тримаєтеся разом, за те, що продовжуєте боротьбу, за те, що самі не втрачаєте віру і не опускаєте руки. Я від імені всієї нашої команди дуже вдячний вам за цю високу оцінку. Хочу сказати — разом далі до перемоги, бо наші головні перемоги ще попереду», — переконаний Петро Порошенко.

Читайте також: З келихом пива: Зеленський та Єрмак вболівали в пабі за збірну України (фото)

Схожі новини