Передплата 2024 ВЗ

У Львові учні старших класів ще будуть навчатися вдома

У громадському транспорті Львова наразі не вимагатимуть ковід-сертифікатів та ПЛР-тестів

Оскільки в Україні за останню добу зафіксовано черговий антирекорд щодо хворих і померлих від коронавірусу (у Львові за добу 15 осіб померло, 881 пацієнтів перебуває у лікарнях з пневмоніями), у Львові наразі не можна відновити очне навчання для учнів старших класів, а також для секцій і гуртків.

Таке рішення 16 листопада ухвалила Львівська міська комісія з надзвичайних ситуацій.

Як повідомив на брифінгу перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, до п’ятниці, 19 листопада комісія мерії буде моніторити ситуацію із «ковідом» і тоді ухвалювати рішення щодо очного навчання учнів старшої групи. Щоправда, показники захворювання мають значно зменшитися. Чиновник каже, у Львові уже кілька днів спостерігалася позитивна тенденція щодо хворих на ковід, але знову йде зростання…

«17 листопада — міжнародний День студента. Просимо усіх студентів утриматися від проведення подій, акцій та святкувань, — сказав Москаленко. — Маємо ще трішки потерпіти, аби врятувати людські життя. І в лікарні швидкої допомоги, і в 8-й лікарні лікарі працюють на максимум…».

Андрій Москаленко однозначно не відповів на питання журналістів, чи у Львові запровадять проїзд у громадському транспорті лише з сертифікатами вакцинації, або ПЛР-тестами, як це уже працює на Львівщині. «Комісія розглядає багато варіантів, якщо щось ухвалимо — будемо вас інформувати», — наголосив Москаленко.

Читайте також: «Вовина тисяча»: реакція соцмереж на новину про виплату для вакцинованих

Схожі новини