Передплата 2024 «Добрий господар»

Петро Порошенко закликає об‘єднати зусилля проти «Північного потоку-2»

  • 13.11.2021, 15:06
  • 392

П’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко закликав об’єднатись для спротиву «Північному потоку-2»

Порошенко привітав рішення Палати представників США внести до оборонного бюджету поправки щодо санкцій проти енергетичної афери Путіна, яка становить загрозу не лише для України, а й для ЄС.

«Той випадок, коли всі здорові сили в Україні, яким небайдужа доля держави, мають об’єднатися, щоб зупинити «Північний потік-2», — написав Петро Порошенко у Facebook.

«Надихаючою є новина про те, що Палата представників Конгресу США підтримала поправки до NDAA, що здатні зупинити запуск газогону Путіна та зберегти енергетичну безпеку і України, і об’єднаної Європи», — пише Порошенко.

«Зі свого боку залучу всі свої можливості і контакти на підтримку політики протидії „Північному потоку-2“. Рішення за Сенатом США, де, хочу вірити, знайдеться досить стратегічного бачення і мудрості для зупинки енергетичної афери століття з боку Кремля. Зупинимо „Північний потік-2“ разом!», — закликає п’ятий президент.

Читайте також: «Хто кому яйце і курка»: Порошенко про зв’язок Зеленського та Коломойського

Схожі новини