Передплата 2024 «Добрий господар»

Періс Гілтон одружилася

  • 12.11.2021, 19:55
  • 703

Перес Гілтон вийшла заміж за підприємця Реума

Як повідомляє VOGUE, радісною звісткою Періс поділилася в Instagram, опублікувавши знімок у весільній сукні з підписом: «Моя вічність починається сьогодні».

Церемонія одруження відбулася в приватному маєтку Бель-Ейр у Лос-Анджелесі, що раніше належав покійному дідові Періс, бізнес-магнату Берронові Гілтону.

Як і належить світській левиці, Періс не обмежилася лише одним святкуванням. Після офіційної церемонії та гучної вечірки, на якій було багато зірок, серед яких Емма Робертс, Кім Кардаш’ян Вест, Кайл Річардс, Пола Абдул і Ешлі Бенсон, наречена вирішила продовжити урочистості ще на два дні. Після гостини в маєтку відбудеться карнавал на пірсі Санта-Моніки цієї п’ятниці, а вечірку в стилі black tie влаштують у суботу.

Два грандіозні івенти стануть основою нового 13-серійного документального серіалу про Періс, прем’єра якого відбулася 11 листопада.

«Я хотіла, щоб фанати побачили, що я знайшла свого прекрасного принца й зіграла щасливе казкове весілля», — нещодавно сказала Періс Джиммі Феллону. Гілтон і Реум познайомилися понад десять років тому, але стали зустрічатися лише в листопаді 2019-го.

Реум освідчився коханій у лютому цього року. До цього Гілтон тричі була заручена, але жодного разу так і не вийшла заміж.

Читайте також: У Львові одружилися Оксана Линів та Андрій Мурза

Схожі новини