Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ФМ Галичина проводить набір на онлайн-курс з дикції

  • 09.11.2021, 13:04
  • 609

Медіа-холдинг «Галичина» на базі освітньої платформи Media House проводить набір на онлайн-курс з дикції. Триватиме марафон протягом 10 днів

ФМ Галичина проводить набір на онлайн-курс з дикції
ФМ Галичина проводить набір на онлайн-курс з дикції

«Чи варто казати наскільки сильно наше повсякдення тепер живе в онлайні? Ми записуємо відео в інстаграмі, ділимося своїми думками у відео та аудіо повідомленнях, ведемо онлайн уроки. Ми хочемо, щоб люди нас розуміли. Упродовж 10-ти днів разом із групою „марафонців“ ми щодня вдосконалюватимемо чіткість своєї мови. Дієві вправи допоможуть краще зрозуміти свій голос. Ви дізнаєтесь: чому „ковтаються“ слова, плутається язик, а окремі букви деколи перетворюються на дивний свист чи шипіння», — розповіла про навчання топовий ментор Media House.

Учасники курсу щодня отримуватимуть завдання та миттєвий зворотній зв’язок у закритому телеграм-чаті. Важливо, що самі вправи користують професійні ведучі, актори, актори дубляжу, оратори.

Вартість онлайн-курсу — всього 500 грн.

Реєстрація: www.galychyna.fm/onlajn-marafon-po-dyktsiyi/

Тренер марафону — радіоведуча з досвідом понад 7 років, авторка та ведуча радіопрограм на лайфстайл теми, провела десятки інтерв’ю з відомими виконавцями, акторами, громадськими діячами, займається озвучкою та начиткою рекламних текстів для радіостанцій. Авторка та ведуча подкасту, в якому досліджує професії та їх амбасадорів. З початку викладачка техніки мовлення у школі Media House на курсах «РадіонНонСтоп» та «ДубляжНонСтоп», де познайомила з темою постановки голосу сотні студентів різного віку та сфер діяльності.

Марафон не обмежується віковими чи професійними критеріями. Він для всіх, хто тільки починає досліджувати свій голос та вимову і дуже хоче зрозуміти, як покращити чіткість вимови.