Передплата 2024 ВЗ

Українського журналіста зацькували через підтримку ЛГБТ-спільноти

  • 09.11.2021, 12:55
  • 682

Спортивний журналіст Андрій Сеньків заявив про цькування в соціальних мережах

Як розповів журналіст ток-шоу про український футбол Андрій Сеньків Інституту масової інформації, 4 листопада він розкритикував футболістів за гомофобні заяви. Мова йде про висловлювання щодо ЛГБТ нападника клубу «Динамо» та збірної України з футболу Артема Бєсєдіна, а також колишнього захисника збірної України Богдана Бутка.

Спортсмени сказали, пояснив Сеньків, що «не потиснули б руки своєму партнеру по команді, якби дізналися, що він гей, що такі не мають права жити в нашому суспільстві». Журналіст розкритикував висловлювання футболістів і сказав, що «гомофоби — це відбиті наглухо люди», яких йому шкода.

«Я їх розкритикував, сказав, що вони живуть у середньовіччі й, якщо їм некомфортно в цьому світі, хай краще вони ізолюються, ніж ізолювати геїв», — розповів Сеньків.

Після цього на деяких Telegram-каналах виклали посилання на сторінки Сеньків в Instagram та Facebook з пропозицією «передати йому привіт». Андрія Сеньківа почали масово цькувати в коментарях та писати в приватні повідомлення: «я б подивився, якби твої діти були геями», «людину, яка займається агресивною ЛГБТ-пропагандою треба позбавляти батьківських прав, називали журналіста тупим тощо.

Він також додав, що вже не вперше виступає із заявами на підтримку ЛГБТ-спільноти й щоразу після цього його соцмережі наповнюються цькуванням.

Читайте також: У Білорусі ув’язнили понад 130 осіб за коментарі в соцмережах

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…