Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У фурі з України знайшли 30 кг героїну

  • 07.11.2021, 20:40
  • 725

Словацькі митники виявили 33 кг героїну у вантажівці, яка везла через кордон сульфат заліза. Наркотики заховали у днищі рефрижератора

Як пише Zaxid.net, за кермом фури був 29-річний мешканець Закарпаття. Пункт пропуску на українській стороні він проїхав без проблем, і там наркотиків не виявили.

Про затримання на словацькій митниці розповів депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола («Рідне Закарпаття»). За його даними, фура перетнула український кордон о 4:00 суботи, 6 листопада. На словацькому КПП у Вишньому Нємецькому митники знайшли 33 кг героїну, який був на днищі рефрижератора.

«Вантажівка була на словацькій реєстрації із пропискою у місті Міхаловце. Кермував фурою громадянин України та мешканець Закарпаття 1992 року народження. Орієнтувань щодо перевізника (словацька фірма SLOVAK TRANS) та фірми-відправника вантажу ПАТ „СУМИХІМПРОМ“ не було», — повідомив Віталій Глагола.

Наразі офіційної інформації про виявлення понад 30 кг героїну на КПП «Ужгород — Вишнє Нємецьке» ні українська, ні словацька митниця не надали. Також повідомлення про затримання вантажівки немає і у словацьких ЗМІ.

Читайте також: У «Борисполі» затримали чоловіків, які намагалися вивезти з країни трьох вовків

Схожі новини