Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові ресторани працюватимуть після 23:00 «через вікно»

Міська влада внесла зміни в роботу ресторанів і кафе в умовах «червоної зони»

Львівська міська комісія з питань з надзвичайних ситуацій внесла зміни до роботи закладів громадського харчування у «червоній зоні». Так, у Львові ресторанам та кафе дозволено роботу з 6-ї до 23-ї, а після цього часу дозволяється працювати на доставку і «на виніс». Їжу мають видавати через вікно, але біля нього не має бути скупчень людей.

Як пояснив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, після 23:00 год. категорично заборонено продаж алкогольних або слабоалкогольних напоїв в закладах громадського харчування.

«Заклади, які працюють на доставку продукції іншим службам, кур’єрською службою, фізично о 23:00 год. мають бути закриті, — каже чиновник. — Замовлену продукцію можна видавати через віконечко чи в інший спосіб, але без заходження в середину. Якщо людина хоче піти купити круасан чи замовити каву, то вона матиме таку змогу. Однак біля такого закладу не має бути скупчення. Водночас після 23:00 год. на виніс заборонено продавати будь-які алкогольні чи слабоалкогольні напої».

Читайте також: ЄС вилучить Україну із «зеленого списку»

Схожі новини