Передплата 2024 ВЗ

«Працюємо у звичному режимі. Усе незмінно!»

Попри «червону зону» карантину, нічні клуби в центрі у списку злісних порушників

Попри «червону зону» карантину, деякі нічні клуби в центрі Львова продовжують працювати після 23-ї години. Так, один з популярних нічних закладів в центрі у своєму Телеграм-каналі анонсував: «Працюємо у звичному режимі, усе незмінно. Щоб потрапити до нашого закладу, ми попросимо у вас „ковід-сертифікат“, негативний ПЛР-тест, або експрес-тест на антиген, документ про одужання від коронавірусу з печаткою і датою».

Адміністрація закладу від офіційних коментарів відмовляється…

Як сказав у коментарі «ВЗ» перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, усі нічні клуби Львова не повинні приймати відвідувачів після 23-ї години, не проводити жодних вечірок, дискотек чи корпоративів… Каже, ще до запровадження «червоної зони» мав неприємну розмову з дирекцією одного з клубів центру, які йому заявили, що «працювали й будуть працювати».

За словами Москаленка, у ситуацію з нічними клубами втрутиться поліція, яка навідається до закладів. «За три дні „червоної зони“ було закрито понад 30 закладів за недотримання карантинних вимог, — наголосив чиновник. — Якщо порушення виправляли, заклад скеровував лист на комісію, потім їх перевіряли і заклади відновлювали свою діяльність».

Читайте також: Першу дозу вакцини отримало 54% львів’ян

Схожі новини