Передплата 2024 ВЗ

У деяких регіонах - дощі й тумани: якою буде погода 28 жовтня 2021 року?

  • 27.10.2021, 20:45
  • 438

28 жовтня в Україні буде переважно сонячно, однак у деяких областях очікуються дощі

У четвер, 28 жовтня, в Україні має бути сонячна погода, але в окремих областях місцями очікується невеликий дощ та тумани.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр у соціальній мережі Facebook.

«У полі підвищеного тиску відчуватимемо комфортну, сонячну погоду. За прояснень нічного неба температура повітря значно знижується, проте вдень сонячні промінці дарують нам тепле повітря. Не забуваємо виходити на прогулянки, поки погода дарує нам таку можливість, оскільки через трішки більше ніж місяць почнеться календарна зима», — йдеться у повідомленні.

Завтра, 28 жовтня, буде без опадів, лише вдень у північно-східних областях місцями невеликий дощ. Вночі та вранці в західній частині подекуди туман. Вітер переважно західний, 5−10 м/с.

Температура вночі 1−6° тепла, в Карпатському регіоні та східних областях місцями 2−7° морозу. Вдень 9−14° тепла, на Закарпатті та півдні країни до 17°.

Водночас, на Київщині без опадів. У Києві вночі 3−5° тепла, вдень 11−13°.

За прогнозом синоптикині Наталки Діденко, четвер в Україні буде теплим. Температура повітря підстрибне вдень до +10°…+15°, проте на північному сході очікується не вище +8°…+11°.

«Дощів якихось суттєвих не видно в Україні, лише завтра трохи зачепить Чернігівщину, Сумщину, Полтавщину та східні області незначними опадами», — повідомила синоптик.

Читайте також: Які вітаміни потрібні для здорової шкіри?

Схожі новини