Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівська IT-компанія отримала нагороду за розробки від коронавірусу

  • 25.10.2021, 14:45
  • 507

Компанія SoftServe отримала срібну відзнаку Globee 6th Annual 2021 Business Excellence Awards за інновації для застосування під час пандемії

Про це повідомляє Zaxid.net.

SoftServe отримала срібну нагороду за технічні застосунки, які допомагають бізнесу працювати в час пандемії.

Зокрема, це People counting (сенсори, які встановлюють на вході приміщення для відслідковування кількості осіб), Biosense (унікальна технологія, яка вимірює пульс людини, серцебиття через камеру смартфона чи комп’ютера; технологія базується на аналізі пікселів зображення людини з камери), TouchlessAI (технологія, яка відтворює тактильні відчуття на відстані — побудована на основі нейрокогнітивних моделей з використанням спеціальної моделі штучного інтелекту).

«Covid-19 пришвидшив впровадження сенсорних технологій та рішень, які дозволяють соціальну взаємодію на відстані. Відео надає можливість не лише побачити людину на іншому боці планети, але й прочитати її життєві показники, як-от пульс, частоту дихання чи мікровирази обличчя. До пандемії наш фокус був на майбутньому телемедицини або ж безпеки на виробництві. Сьогодні ж ці технології мають важливе застосування і в соціальній сфері, дозволяючи людям краще відчувати одне одного під час телеконференцій», — розповів директор R&D-відділу компанії Softserve Микола Максименко.

Довідково:

Globee Business Awards — щорічна американська відзнака, яку отримують найкращі світові бізнеси за досягнення в різних номінаціях: побудова корпоративного бренду, розвиток працівників та створення внутрішніх продуктів, впровадження ремоут-ініціатив тощо.

SoftServe — одна з найбільших розробниць програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі. У ній працюють 12 000 співробітників.

Читайте також: У Facebook створять штучний інтелект, який буде стежити за користувачами

Схожі новини