Передплата 2024 «Добрий господар»

Мовчить як риба: Безугла відмовилася відповідати на запитання про «вагнергейт»

  • 22.10.2021, 22:04
  • 670

Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка розглядає справу "вагнерівців", нардеп "СН" Мар'яна Безугла на брифінгу в комітетах ВРУ відмовилася відповідати на запитання журналістки телеканалу "Прямий" Анни Дзьоби з приводу зриву спецоперації із затримання бойовиків ПВК "Вагнера"

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Коли журналістка вдруге поставила запитання, чи будуть допитані на ТСК всі учасники наради у президента 24 липня минулого року, де обговорювалася спецоперація, на яке перший раз Безугла не відповіла, нардепка підкреслила: «Ви вже задавали питання, при всій повазі. Ви вже задали кілька запитань».

На заперечення Дзьоби про те, що журналіст може ставити будь-яку кількість запитань, голова комісії заявила: «Давайте все-таки проводити брифінг у рамках інтелектуального розподілу».

Присутні журналісти підтвердили, що не проти того, щоб колега з «Прямого» ставила свої запитання. На що Безугла відповіла, що буде зачитувати запитання, які їй передали активісти, і показала кілька аркушів А4 формату. Представники преси обурилися з цього приводу, заявивши, що це не їхні запитання.

«Панове, є питання? Спасибі», — сказала голова ТСК, ігноруючи слова Дзьоби, яка продовжувала запитувати про зрив спецоперації.

Читайте також: Більше половини українців знає про зрив спецоперації щодо «вагнерівців», — опитування КМІС

Схожі новини