Передплата 2024 «Добрий господар»

"Ми пишаємося вами", - опозиційні депутати привітали бойового генерала Павловського

  • 20.10.2021, 12:04
  • 578

Народні депутати закликали взяти політв'язня Зеленського на поруки

Депутати з фракції «Європейська Солідарність» з трибуни Верховної Ради привітали бойового генерала Ігоря Павловського, ув’язненого за сфабрикованою справою, із днем народження.

«Сьогодні — день народження політв’язня Зеленського генерала Ігоря Павловського. Генерала, який керував сектором М, обороняючи Маріуполь. Сьогодні бойовий генерал Павловський знаходиться в тюрмі. Ті, кого звинувачують в державній зраді, знаходяться вдома, а ті, хто обороняли Україну, сьогодні за вироком Зеленського знаходяться в тюрмі», — зауважила співголова фракції Ірина Геращенко.

«Ми познайомилися з генералом Павловським холодної осені 2014 року. І він показав нам такі щупленькі військові костюми, які шили на десантників в часи Януковича, крадучи в армії навіть на костюмах для десантників. А «Офшор 95» тоді не платив податків, а витанцьовував перед Путіним і Януковичем. До речі, корпорація «Рошен» заплатила з 2014 року 12 мільярдів гривень, на відміну від «Офшору 95», — наголосила Геращенко.

«Знаєте, за що Зеленський сьогодні судить бойового генерала? За те, що той посмів не тільки одягти і нагодувати українську армію. Коли Росія вкрала наш флот, він дозволив собі купити українські катери. Ці катери йшли на військовому параді, який приймав Верховний Головнокомандувач Зеленський цього року», — зазначає Геращенко.

«На одному з ефірів з Девідом Брауном, тодішнім волонтером, який возив в армію одяг, бо там нічого не було, ми домовилися разом піти до бойового генерала Павловського. Девіде, я думаю сьогодні найкращий день, разом сходити провідати його. Можемо взяти з собою шоколад, тому що офшор 95 нічого, окрім гидотних серіалів, для цієї країни не випускає», — звернулася Геращенко до Давида Арахамії.

«А завтра ми закликаємо всіх людей, у яких залишилася совість, разом піти на суд до генерала Павловського і взяти його на поруки. Дорогий генерале, з днем народження. Все буде Україна. Ми пишаємося вами», — наголосила Геращенко.

Читайте також: «Гюрза-М» на воді, а керівник підприємства, де його випустили, за ґратами