Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нардепка Федина про Зеленського: «Прихід до влади був ґрунтований на брехні»

  • 19.10.2021, 17:58
  • 507

Народна депутатка Софія Федина висловилась про Зеленського, який, за її словами, кардинально відрізняється від серіального Голобородька

Президент Зеленський від самого початку брехав про все — про справедливість для всіх, про свої статки, кортежі, дачі, рахунки, про майно за кордоном, про конкурентів і про самого себе. І тепер він намагається повністю узурпувати владу в державі. Про це сказала народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Софія Федина.

«Скоро буде два роки, як ми з Марусею Звіробій сказали Зеленському, що на передовій стріляють. Він порушив кримінальну справу, перелякавшись цих слів, а потім розказував, що це брехня і що в нас на передовій мир. Ми тоді дуже дивувалися, як можна так відверто в очі брехати, але ж це виявляється загальна тенденція», — зауважила Софія Федина.

«Влада Зеленського, його прихід до влади були ґрунтовані на брехні. Брехні про Голобородька, брехні про щирість, справедливість, про кортежі, про дачі, про рахунки, про майно за кордоном, про конкурентів і брехня про самого себе», — наголосила представниця «Європейської Солідарності».

«Але ж питання: що робити, коли брехня вилазить назовні? Як зараз виявилось з Pandora Papers, де ім’я Зеленського поруч з найбільшими корупціонерами у світі. Для цього потрібно взяти і заткнути всіх журналістів, як це було з близьким другом Зеленського — Мецгером (ексголова „Укрексімбанку“, який наказав силою відібрати у знімальної групи програми „Схеми“ відзнятий матеріал з його інтерв’ю — ред.). Для цього виявляється потрібно взяти під тотальний контроль телеканали, що і передбачається законопроектом про боротьбу з так званими олігархами», — пояснила депутатка.

За її словами, це потрібно для того, щоб ніхто не мав права сказати Зеленському, що він вчиняє незаконно, коли в ручному режимі призначає чи видаляє когось із списків так званих олігархів.

«Цей законопроект є відвертою брехнею та імітацією боротьби з корупцією. Насправді з олігархами цим законопроектом ніхто не бореться, а просто Зеленський намагається повністю узурпувати владу», — підкреслила депутатка.

Софія Федина зазначила, що «Європейська Солідарність» закликає взятися за посилення тих механізмів державної влади, які допоможуть реально боротися з олігархатом і з незаконним відмиванням коштів.

Читайте також: «Зеленський — це не Голобородько, а професійний брехун»

Схожі новини