Передплата 2024 ВЗ

Комітет розглянув пропозиції депутатів щодо бюджету на 2022 рік

  • 19.10.2021, 10:35
  • 324

Раді рекомендують підтримати всі пропозиції

Комітет з питань бюджету у порядку спеціальної процедури рекомендував Раді підтримати за основу та в цілому проєкт постанови «Про висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік», пише Суспільне.

«Комітет з питань бюджету у порядку спеціальної процедури розглянув та схвалив проєкт постанови „Про висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік“ та таблицю пропозицій до законопроєкту. За результатами розгляду Комітет рекомендує Верховній Раді прийняти зазначену Постанову за основу та в цілому», — повідомили у пресцентрі Верховної Ради.

Як пояснив керівник секретаріату фракції «Слуга народу» Тарас Мельничук, за парламентським регламентом, проєкт закону про державний бюджет на наступний рік вважається прийнятим у першому читанні, якщо буде прийнято в цілому проєкт постанови щодо висновків і пропозицій до законопроєкту, схвалені Радою висновки і пропозиції до законопроєкту набувають статусу бюджетних висновків Верховної Ради.

Читайте також: Головний виклик 2022 року

Схожі новини