Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Порошенко привітав хорову капелу «Дударик» з ювілеєм

  • 17.10.2021, 15:50
  • 519

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав хорову капелу «Дударик» із 50-річчям

Про це повідомила пресслужба «Європейської Солідарності».

«Амбасадору української народної музики — хоровій капелі „Дударик“ сьогодні 50! Завдяки „Дударику“ багато поціновувачів музики відкривають для себе неповторне виконання колядок і щедрівок, українських народних, церковних, козацьких та повстанських пісень. А ще капела виконує твори світових композиторів-класиків: Баха, Моцарта, Бетховена, Вівальді, Генделя, Шуберта», — написав Порошенко у Facebook.

«Саме через хорову капелу пролягли життєві і творчі шляхи всесвітньовідомого оперного співака, учасника Революції Гідності та бойових дій на сході Героя України Василя Сліпака, військового капелана, волонтера, Героя України отця Андрія Дуди, а також нашого депутата від „Європейської Солідарності“ у Львові Євгена Кузика, який співав у капелі понад 20 років», — зазначає Порошенко.

«Дякую „Дударику“ за те, що роблять благородну справу, прославляючи народну пісню. Нехай не вичерпуються ваші таланти і сили творити наше, справжнє — українське! Нових здобутків, перемог та щедрих оплесків!», — побажав п’ятий Президент України.

Читайте також: Нашому «Дударику» минає 50. Його творцем був Микола Кацал…

Схожі новини