Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Експрезидента США госпіталізували. Що сталося?

  • 15.10.2021, 10:15
  • 715

Білл Клінтон потрапив до лікарні через інфекцію

Як повідомляє «Голос Америки», медики підозрюють, що експрезидент заразився інфекцією, що не має стосунку до коронавірусу

«Колишній президент Білл Клінтон був госпіталізований у вівторок (12 жовтня — ред.) у Каліфорнії з підозрою на інфекцію… Трохи пізніше інформацію про госпіталізацію Клінтона підтвердили у Медичному центрі Ірвінського університету в Каліфорнії», — йдеться у повідомленні.

Як повідомляє СNN, 75-річний Клінтон перебуває у відділенні інтенсивної терапії, у нього підозрюють зараження крові. За словами лікаря Клінтона, колишній президент не потребує допомоги дихального апарата, і інфекція, якою він заразився, не має відношення до коронавірусу.

За повідомленням CNN, стан Клінтона не пов'язаний з його проблемами з серцем, які були раніше. Лікарі Клінтона зробили заяву, уточнивши, що експрезидента «госпіталізували для ретельного спостереження і введення антибіотиків і внутрішньовенних розчинів»

«Поки що він залишається у лікарні для постійного спостереження… Після двох днів лікування у нього спостерігається тенденція до зниження кількості лейкоцитів, і він добре реагує на антибіотики. Ми сподіваємося, що він скоро поїде додому», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пожежа в тайванській висотці: понад 40 загиблих

Схожі новини