Передплата 2024 «Добра кухня»

У соцмережах російського консульства привітали українців з Днем захисників і захисниць

  • 14.10.2021, 15:35
  • 592

Консульство РФ у Харкові привітало українців у соцмережах, опублікувавши список шпигунів, а потім заявило про злам сторінки

Генеральне консульство Росії в Харкові привітало українців із Днем захисників і захисниць України, виступивши проти політики Путіна щодо України, повідомляє Новинарня.

Дописи й фото в четвер, 14 жовтня, розміщено на сторінках дипустанови в соцмережах Facebook та Instagram. Співробітники генконсульства пишуть, що «щиро, від усього серця вітають український народ з Днем захисників і захисниць України».

«Бажаємо вам богатирського здоров’я, бездоганної витримки, тепла, радості, мирного неба над головою.

Фото: Новинарня
Фото: Новинарня

Перебуваючи на священній українській землі, ми усвідомлюємо ницість політики Російської Федерації…", «ми не підтримуємо політику нашої держави стосовно України…» — ідеться в дописі на ФБ-сторінці консульства.

Пізніше Генконсульство Р Ф у Харкові заявило про злам сторінок у соцмережах.

«Генеральне консульство Росії у Харкові повідомляє, що 14.10.2021 р. невідомими структурами або особами були зламані акаунти Інстаграм та Фейсбук російської закордонустанови. Просимо вважати розміщену на них інформацію з 10:00 14.10.2021 такою, що не відповідає дійсності», — йдеться у повідомленні.

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Генконсульство зазначає, що працює над відновленням акаунтів. Наразі дописи в Instagram із привітанням українців з Днем захисників і захисниць та засудженням політики Росії щодо України видалені.

Читайте також: 14 жовтня в Україні відзначають багато свят

Схожі новини