Передплата 2024 «Добрий господар»

Кредобанк підтримав всеукраїнський проєкт “Скорик-Мусоргський”

  • 13.10.2021, 09:52
  • 436

Кредобанк підтримав всеукраїнський проєкт “Скорик-Мусоргський”, який проходить у рамках всеукраїнського музичного фестивалю «Скорик. Post Scriptum»

Упродовж двох місяців у рамках національного турне проєкт «Скорик-Мусоргський» має охопити 10 міст України — Львів, Харків, Одеса, Запоріжжя, Дніпро, Чернівці, Івано-Франківськ, Полтава, Житомир і Черкаси. Концерти триватимуть до кінця жовтня 2021 року. Участь у концертах беруть 8 провідних українських оркестрів та 11 солістів на чолі з піаністом — лауреатом Міжнародного конкурсу королеви Єлизавети Євгеном Ржановим.

Маестро Мирослав Скорик сформував і затвердив проєкт «Скорик-Мусоргський» у 2020 році, в якому поєднав власні твори останніх років та багаторічну роботу по створенню версії для струнного оркестру циклу Модеста Мусоргського «Картинки з виставки».

«Кредобанк не вперше підтримує проекти, присвячені творчості Мирослава Скорика. Кілька років тому ми допомогли у реалізації проекту „Три С: Скорик, Сильвестров, Станкович“. Сьогодні, ми раді підтримати цю масштабну ініціативу, присвячену пам'яті маестро Мирослава Михайловича Скорика. Адже, підтримка розвитку культури та мистецтва є одним із ключових пріоритетів соціальної відповідальності Кредобанку.», — говорить директор Департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

Мирослав Скорик — відомий український композитор, автор опер, балетів та популярних пісень, серед яких — перший український твіст «Не топчіть конвалій» та блюз-танго «Намалюй мені ніч». За Концерт № 1 він був удостоєний Державної премії України імені Тараса Шевченка в 1987 році.

Окрім того, кілька років поспіль Кредобанк виступає генеральним партнером фестивалю «Музика в старому Львові», який проходить у партнерстві із фестивалем «Музика у старому Кракові» та є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Схожі новини