Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жарти і танці: Осадча опублікувала відео із закритої вечірки "слуг"

  • 12.10.2021, 16:15
  • 950

Телеведуча “1+1” Катерина Осадча була єдиним журналістом, якого акредитували на закриту вечірку “Слуги народу” в Трускавці

На закритій вечірці «Слуги народу» в Трускавці роздавали нагороди, танцювали під діджейський сет Давида Арахамії і жартували над народними депутатами, зокрема, над скандальним ДТП Олександра Трухіна.

На врученні тематичних премій нардепам були президент Володимир Зеленський і прем’єр Денис Шмигаль.

Наприклад, номінацію «Турбо жим-жим» отримав заступник голови фракції Микола Тищенко, а «Чим би депутат не тішився» вручили Жану Беленюку.

На заході також вирішили згадати скандал із народним депутатом від «Слуги народу» Олександром Трухіним.

Як відомо, парламентарій був фігурантом ДТП на Бориспільській трасі, а через день понад 30 ЗМІ прибрали новини, в яких йшлося про аварію «слуги народу».

Організатори вечірки створили також фейкову переписку в партійному чаті, в якому писали від імені нардепа Олександра Трухіна і першого помічника президента Сергія Шефіра.

Шефір у партійному чаті поцікавився, хто зможе його підвезти до Трускавця для участі у виїзному засіданні фракції, і на питання відреагував сам Олександр Трухін.

Однак, помічник президента вдав, ніби не бачив повідомлення від фігуранта ДТП під Києвом.

«Хто може підвезти до Трускавця?» — Шефір.

«Я можу», — Трухін.

«Що ніхто?» — Шефір.

Після вручення премій для гостей заходу свій DJ-сет зіграв глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, який виступав під псевдонімом DJ David Braun.

Давид Арахамія зізнався, що навмисно не підбирав треки для виступу в Трускавці.

«Трохи взяв сет, з яким я працював із „Зе.Молодежью“, потім його адаптував і додав треки з 80-их і 90-их. Багато було Red Hot Chili Peppers, Queen, Boney M», — додав депутат і заявив, що на вечірці під його DJ-сет танцювали всі гості.

Президент Володимир Зеленський і помічник глави держави Сергій Шефір просто посміхалися на танцполі та «підтанцьовували» кивками.

Читайте також: Рік тому Зеленський обіцяв піти, якщо війна на Донбасі надалі триватиме

Схожі новини