Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Що віщують зірки: гороскоп на тиждень

  • 18.10.2021, 10:00
  • 552

Гороскоп з 18 по 24 жовтня

ОВЕН. Сприятливий час для обмірко­вування своїх таємних планів. З середи ініціативу в справах беріть у свої руки. Акуратніше поводьтеся з грошима, не допус­кайте марнотратства. У неділю більше спілкуй­теся, зустрічайтеся зі знайомими, виїжджайте за місто. Сприятливі дні: 18 жовтня. Неспри­ятливі дні: 22 жовтня.

ТЕЛЕЦЬ. Залиште в минулому ілюзії і старі уявлення про життя. Але водно­час не піддавайтеся тузі, що може вас засмутити. Друзі вам допоможуть подолати нудьгу. Обов’язково займіться своєю зовніш­ністю. Не виключено, що до вас надійдуть цікаві ділові пропозиції. Сприятливі дні: 18 жовтня. Несприятливі дні: 20 жовтня.

БЛИЗНЮКИ. Можлива непроста ситуа­ція на роботі. Не конфліктуйте з началь­ством. Будьте старанні і пунктуальні. На­прикінці тижня несприятливий час для великих покупок. Тиждень добре б присвятити читанню професійної літератури. Сприятливі дні: 20 жовтня. Несприятливі дні: 18, 19, 22 жовтня.

РАК. Інтуїція підкаже вам спосіб зміц­нити свій авторитет. У середу — четвер намагайтеся уникати конфліктів на ро­боті. Наприкінці тижня можете розраховувати на повернення безнадійних боргів. Сприятли­вий час для дружніх посиденьок. Сприятливі дні: 19, 22, 24 жовтня. Несприятливі дні: 20 жовтня.

ЛЕВ. Вам бракує активності і напо­легливості. Тільки так ви впораєтеся з тією хвилею плутанини, яка вас на­криє. Будьте готові до сміливих дій і навіть до певного ризику. Добре спланувати подорож або хоча б вибратися за місто. Сприятливі дні: 18, 23 жовтня. Несприятливі дні: 21, 22 жов­тня.

ДІВА. Девіз понеділка: мовчання — зо­лото. Лояльно ставтеся до вчинків партнера по шлюбу. У середині тижня не давайте волю почуттям. Перш ніж зайнятися будь-якою справою, задумайтеся про наслід­ки цього. Сприятливі дні: 21 і 23 жовтня. Не­сприятливі дні: 18 жовтня.

ТЕРЕЗИ. Якщо на роботі вас переслі­дують плітки та інтриги, проаналізуйте ситуацію. Можливо, не з усіма співро­бітниками потрібно бути відвертими. У середині тижня не найкращий час для усамітнення. Тільки в товаристві ви зможете проявити себе. Сприятливі дні: 18 жовтня. Несприятливі дні: 21 жовтня.

СКОРПІОН. Зверніть увагу на те, як і чим живуть ваші діти. У середині тижня, працюючи не покладаючи рук, відчуєте свою значущість і незамінність. У спілкуванні з коханою особою пам’ятайте, що головне у ва­ших стосунках не фінансова сторона, а почут­тя. Сприятливі дні: 18 жовтня. Несприятливі дні: 23 жовтня.

СТРІЛЕЦЬ. Відмовтеся від суєтнос­ті зовнішнього світу і пориньте вдома у мрії. У неділю більше часу присвятіть спілкуванню з коханою особою. Постарайте­ся захистити свою сім’ю від нетактовного втру­чання сторонніх. Сприятливі дні: 23 жовтня. Несприятливі дні: 18, 19 жовтня.

КОЗЕРІГ. Щоб розібратися у власних сумнівах, не обов’язково бігти до дру­зів скаржитися чи за порадою. Викла­діть переживання на папері. Наприкінці тиж­ня ваші творчі починання можуть принести не тільки моральне задоволення, а й матеріаль­ний дохід. Сприятливі дні: 18, 22, 23 жовтня. Несприятливі дні: 20 жовтня.

ВОДОЛІЙ. Від ідей і задумів переходьте до їх практичного втілення. Наприкінці тижня займіться облаштуванням свого житла. Багато зусиль доведеться докласти для вирішення побутових проблем. У вихідні вас чекають зустрічі з коханою людиною. Сприятливі дні: 23 жовтня. Несприятливі дні: 19, 22 жовтня.

РИБИ. Намагайтеся якомога менше привертати до себе уваги. Зараз для вас вкрай важливою є спокійна і гармоній­на обстановка. У середині тижня відвідайте басейн або фітнес-клуб. Сприятливі дні: 21, 23 жовтня. Несприятливі дні: 22 жов­тня.

Схожі новини