Передплата 2024 «Добра кухня»

Скороход знепритомніла в Раді (оновлено)

  • 08.10.2021, 11:34
  • 744

На місце прибула швидка

Фото ВВС
Фото ВВС

Як підтвердив «ВЗ» народний обранець, депутатка від групи «За майбутнє» Ганна Скороход знепритомніла у кабінетах Комітету Верховної Ради. За наявною інформацією, на місце прибула бригада швидкої допомоги.

«У нашій групі лише 22 людини, і ми досить добре спілкуємося один з одним… Пані Анна сидить (в залі пленарних засідань парламентуред.) поряд з Антоном (Поляковим ред.), вони найбільше спілкувалися. Я думаю, що це (втрата свідомостіред.) її реакція на те, що він загинув. Вона втратила свідомість, перебуваючи в будівлі комітетів (Верховної Ради, на вулиці Садовій, 3а — ред.), терміново викликали „швидку“ і наразі вона перебуває в лікарні», — цитує народного депутата Дмитра Лубінця Інтерфакс Україна.

Він зазначив, що найімовірніше у Скороход підвищився тиск.

Нардеп додав, що її намагалися привести до тями в приміщенні комітетів, але це «не дуже вийшло: їй стало трошки легше, але потім вона знову втратила свідомість, тому вирішили терміново відправляти її до лікарні».

Зазначимо, Ганна Скороход — член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Нагадаємо, 15 листопада 2019 року фракція «Слуга народу» виключила народних депутатів Анну Скороход і Антона Полякова.

Читайте також: Полякова спочатку знудило: відома попередня причина смерті нардепа

Схожі новини