Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Коли «шавка» Путіна тявкає, значить ми все робимо правильно»

  • 07.10.2021, 16:39
  • 607

Так Порошенко відповів представникам ОПЗЖ

Петро Порошенко
Петро Порошенко

П’ятий президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко жорстко відповів у парламенті представникам ОПЗЖ, риторика яких на адресу проєвропейської опозиції дедалі частіше збігається з риторикою монобільшості.

«Коли п’ята колона і вірна „шавка“ Путіна тявкає на нашу політичну силу — це яскраве підтвердження, що ми все робимо правильно, приймаємо правильні рішення і рухаємося в правильному напрямку», — зауважив Порошенко.

«Але я хочу окремо наголосити, що на сьогоднішній день додатково до хаосу, в якому опинилася країна — в економіці, енергетиці, пандемії, обороні, зовнішній політиці, зруйнована міжнародна коаліція, яку створила наша команда, — додалася парламентська криза», — зазначив Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» закликав підтримати народну депутатку, медика-добровольця, засновницю батальйону «Госпітальєри» Яну Зінкевич на посаду Голови Верховної Ради України.

«Я закликаю всіх, хто є в цьому залі, спокійно і виважено прийняти рішення на підтримку Яни Зінкевич», — резюмував Порошенко.

Читайте також: Обрання нового спікера Верховної Ради перенесли

Схожі новини