Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівського поліцейського звільнили з роботи через п'яне водіння

  • 02.10.2021, 18:15
  • 654

Однак справу правоохоронця ще розглядатиме суд

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Львівського поліцейського Юрія Кобилецького звільнили зі служби в поліції після того, як його затримали нетверезим за кермом.

Відповідний документ з підписом начальника Нацполіції Львівщини Олександра Шляховського, оприлюднили на сторінці ГО Pitbull Lviv, що бореться з нетверезим водінням.

Юрія Кобилецького 4 вересня затримали п’яним за кермом авто Skoda Octavia на вул. Студентській. Про затримання старшого дізнавача, капітана поліції Юрія Кобилецького, повідомили активісти ГО Pitbull Lviv, які регулярно допомагають поліції «ловити» п’яних водіїв.

Сам Юрій Кобилецький записав відео після цього інциденту, у якому підтвердив, що його справді затримали, однак заперечив, що у той момент від був напідпитку.

У поліції заявили, що відбудеться службове розслідування.

2 жовтня на сторінці Pitbull Lviv оприлюднили документ про звільнення Юрія Кобилецького зі служби у поліції.

У документі, який, за даними активістів (у документі не вказане прізвище адресата), адресований Юрію Кобилецькому, йдеться, що до нього застосоване дисциплінарне стягнення — звільнення зі служби згідно з наказом від 30 вересня.

Документ зі сторінки ГО Pitbull Lviv
Документ зі сторінки ГО Pitbull Lviv

Справу щодо нетверезого водіння Юрія Кобилецького ще розглядатиме суд, йому загрожує 17 тис. грн штрафу та позбавлення водійських прав на рік.

Читайте також:

Схожі новини