Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українські захисники можуть знищувати ворогів, - Залужний

  • 29.09.2021, 08:55
  • 558

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що українські бійці за наказом командира можуть відкривати вогонь у відповідь

Українські військові можуть відкривати вогонь у відповідь по окупантах. Як повідомляють ЗМІ, у директиві мовиться, що наказ ухвалює командир щодо всього доступного йому озброєння. Про це написав у Facebook журналіст Олексій Годзенко за результатами зустрічі преси із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

«Накази, що так чи інакше забороняли відкривати вогонь — скасовані. Нова ввідна — робити смерть ворогам можна і треба, рішення про відкриття приймає командир щодо всього доступного йому озброєння», — написав журналіст Олексій Годзенко.

Ще одне знакове рішення — щодо зайвої документації, яку мали заповнювати військові. Залишили лише найнеобхідніше, решту скасували.

«Главком наказав прибрати з КСП усі непотрібні журнали та документацію, що сама себе дублює, залишивши виключно необхідну», — повідомив журналіст.

Також ЗМІ проінформували, що безпілотні авіакомплекси «Байрактар» уже забрали зі складів і перевели на аеродроми. Деякі з них вже виконують бойові завдання.

Читайте також: Російські літаки вторглися в зону навчань ЗСУ

Схожі новини