Передплата 2024 «Добра кухня»

Скільки вакцинованих педагогів у Львові

“Лише у 23-х школах Львова персонал вакцинований лише менш ніж на 50%"

Попри «жовту зону» карантину, яка була запроваджена з 23 вересня, школи Львова різного профілю працюють в режимі офлайн. На дистанційному навчанні лише школа-гімназія Шептицьких. Про це повідомила у коментарі для «ВЗ» начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Станом на 28 вересня 2021 року, каже чиновниця, у школах Львова вакциновано понад 80% персоналу. «Лише у 23-х школах Львова персонал вакцинований лише менш ніж на 50%. Пункти вакцинації працюють у двох школах Львова — № 40 та 99, — зазначила пані Зоряна. — Також пункт вакцинації відкриють у Дублянській школі. Якщо буде потреба — організуємо пункти і в інших школах Львівської ОТГ».

За словами Зоряни Довганик, згідно з рішенням Львівської міської комісії з питань з надзвичайних ситуацій, якщо у школі понад 80% вакцинованих працівників, або якщо є довідки негативного ПРЛ-тесту, чи довідка про те, що працівники перехворіли на коронавірус упродовж останніх пів року — така школа повинна працювати. «До роботи допускають персонал, який приносить відповідні довідки. Або приносять довідки, що не можуть вакцинуватися за станом здоров’я — є протипоказання», — підсумувала головна освітянка Львова.

Читайте також: «Я вакцинувався і захворів на Covid-19»

Схожі новини