Передплата 2024 «Добра кухня»

Палестинці зіткнулися з ізраїльськими військовими: є загиблі

  • 26.09.2021, 13:35
  • 430

П’ятеро палестинців загинули у зіткненнях з ізраїльськими військовими

Двоє ізраїльських військових були поранені і п’ять палестинців загинули в результаті збройних зіткнень між палестинцями та ізраїльськими силами безпеки з вечора суботи до ранку неділі на Західному березі. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

«Офіцер ЦАХАЛ і солдат були серйозно поранені минулої ночі під час зіткнень… у межах операції в містечку Буркін і рейдів із затримання терористів, що належать до військової інфраструктури ХАМАС, які планували здійснювати терористичну діяльність… Поранені були евакуйовані в Маск для лікування в лікарні», — йдеться в заяві ЦАХАЛ, додавши, що їхні сім’ї були повідомлені і обставини будуть розслідувані.

Видання повідомляє, що двоє підозрюваних, яких ідентифікували палестинські ЗМІ, як 22-річних Осаму Собаха та Ахмада Захрана, були вбиті. Ще троє озброєних палестинців загинули в сутичках у Бейт-Анані поблизу міста Біду.

Речник ЦАХАЛу бригадний генерал Ран Кохав заявив у неділю вранці, що військові провели арешти, які відбулися в містечку Буркін, на захід від Дженіна, Кабатії та Бейт-Анані на північ від Єрусалиму.

Читайте також: Втікачі вирили тунель… ложкою

Схожі новини