Передплата 2024 ВЗ

США дозволили Коломойському продати нерухомість, аби виплатити борги

  • 24.09.2021, 16:15
  • 494

Компанія Centurion American погодилася викупити будівлю в Техасі за 23,3 млн доларів

Влада США дозволила компанії українського олігарха Ігоря Коломойського продати будівлю в Техасі, арештовану в справі про відмивання доходів.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» в п’ятницю, 24 вересня.

Клопотання Міністерства юстиції задовольнила федеральна окружна суддя США Марсія Кук 22 вересня. Вона дозволила компанії олігарха продати будівлю в Далласі, що в штаті Техас. Кошти від продажу підуть на погашення податкових та інших боргів.

Будівлю вже погодилася викупити компанія з нерухомості Centurion American за 23,3 млн доларів. Продаж планують завершити до 27 вересня. Після виплати боргів та податків решта прибутку перейде на депозитний рахунок — ним керуватиме американський уряд до кінця судового розгляду.

«Радіо Свобода» зазначає, що з цією будівлею пов'язано понад 425 тис доларів боргу з податку на нерухомість, пені та виплат місцевій громаді.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки ще в березні 2021 запровадили санкції проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського через корупцію.

Згідно з рішенням США, йому заборонено в'їзд у країну.

Читайте також: Після перемоги в суді Лондона, «депозитами» Суркісів в ПриватБанку повинні зацікавитися правоохоронці різних країн, — Гонтарева

Схожі новини