Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Для кого в Києві буде безкоштовне паркування

  • 24.09.2021, 11:45
  • 452

«Європейська Солідарність» домоглася безкоштовної парковки в Києві для учасників війни на Сході, інвалідів війни та родин загиблих

За ініціативи фракції «Європейська Солідарність» Київрада ухвалила рішення про безкоштовну парковку для учасників антитерористичної операції на сході України, Операції Об’єднаних сил та членів сімей загиблих осіб, які мали статус учасників бойових дій.

Про це повідомив депутат фракції «Європейська Солідарність» Київської міської ради Олександр Погребиський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Київрада за ініціативи Андрія Порайка та фракції „Європейська Солідарність“ ухвалили рішення 81-м голосом про безкоштовне паркування для сімей загиблих учасників російсько-української війни, учасників бойових дій, інвалідів війни та прирівняних до них осіб. Проти проголосували два депутати від ОПЗЖ», — написав Погребиський.

«Необхідно зменшити економічний тиск та створити додаткові умови соціального захисту для осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в антитерористичній операції, Операції Об’єднаних сил. Важливо визнавати їх особливі заслуги перед державою й українським народом, та надавати право на безкоштовне паркування при користуванні місцями для паркування у місті Києві», — зазначив депутат Київради Андрій Порайко.

Читайте також: Паркування в центрі Львова — 30 гривень за годину!

Схожі новини