Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львівській області затримали групу торговців наркотиками

  • 24.09.2021, 11:30
  • 501

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків, які у них вилучили - майже 2 млн гривень

На Львівщині на незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин викрили злочинну групу.

У прокуратурі Львівщини повідомили, що чотирьох учасників групи затримали у середу зранку, 22 вересня, у різних районах Львівської області. Ще одного учасника — 25-річного мешканця Київської області, який постачав наркотики, затримали цього ж дня увечері.

За інформацією прокуратури, продаж наркотиків організував 26-річний мешканець Львівщини.

«За даними слідства встановлено, що 26-річний чоловік у змові з 4 чоловіками організував продаж наркотиків та психотропів через мережу.

Для цього вони розфасовували заборонені речовини та робили закладки на території Львівської області, фотографували місця сховку і відправляли покупцям через Telegram-канал", — повідомили у п'ятницю, 24 вересня, у Львівській обласній прокуратурі.

Під час обшуків, які здійснили за місцем проживання та в автомобілях учасників групи, виявили приблизно 1 кг амфетаміну, майже 1 кг канабісу, понад 200 г мефедрону, спеціальну техніку для вирощування, подрібнення та фасування наркотиків.

Також цього ж дня увечері затримали постачальника — 25-річного мешканця Київської області. У його автомобілі та помешканні виявили та вилучили понад 1 кг психотропів, 600 г псилоцибінових грибів, приблизно 400 шт. шоколадних цукерок, які містять психоактину речовину, 120 таблеток МДМА.

Орієнтовна вартість усіх вилучених наркотиків на «чорному ринку» становить щонайменше 2 млн грн.

Наразі членів групи затримали у порядку ст. 208 КПК України. Тривають невідкладні слідчі дії. Після їх завершення затриманим повідомлять про підозру та оберуть запобіжні заходи.

Викриття та затримання проводили співробітники прокуратури спільно зі слідчими поліції із залученням спецпідрозділу «КОРД».

Фото прокуратури
Фото прокуратури
Фото прокуратури
Фото прокуратури
Фото прокуратури
Фото прокуратури

Читайте також: На Львівщині викрили групу наркоторговців

Схожі новини