Передплата 2024 «Добра кухня»

В “Укрзалізниці” пояснили, як возитимуть пасажирів напрямку Чернігів-Чернівці

На перегоні Новоселиця-Мамалига, що у Чернівецькій області трапився провал ґрунту, потяги не курсують

Фото пресслужби "Укрзалізниці"
Фото пресслужби "Укрзалізниці"

У районі карстових печер під залізницею, що на перегоні Новоселиця-Мамалига (Чернівецька область) трапився провал земляного полотна. Це стало причиною зміни руху потягів, які курсують через Чернівецьку область. Відновлювальні роботи триватимуть кілька днів, вини залізничників у провалі ґрунту немає, це суто природне явище. Про це повідомив «ВЗ» керівник з клієнтського сервісу та пасажирських комунікацій «Укрзалізниці» Олександр Шевченко.

«Наразі прогнозувати важко тривалість відновлювальних робіт під проваллям, адже прогноз погоди змінюється, це впливатиме на швидкість робі, — каже пан Олександр. — Але навіть якщо це триватиме три дні, „Укрзалізниця“ має чіткий план та довезе всіх пасажирів в об’їзд».

Фото пресслужби "Укрзалізниці"
Фото пресслужби "Укрзалізниці"

«Укрзалізниця» вимушена доставляти пасажирів поїзда 117/118 Чернігів-Чернівці від станції Мамалига (62 км до кінцевої станції) автобусами. Щодо пасажирів вечірнього рейсу з Чернівців, то він вирушить за зміненим маршрутом через Заліщики та Тернопіль. З маршруту будуть виключені зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський, Дунаївці та Гречани. Пасажирів із цих станцій буде забрано окремим рейсом, згідно з графіком і доставлено до станції Хмельницький, де вони приєднаються до поїзда № 118.

«Орієнтовний час затримки прибуття до Києва та Чернігова через об'їзний маршрут та причеплення додаткових вагонів по станції Хмельницький прогнозується на рівні двох годин, — відзначає Олександр Шевченко. — Усі пасажири повідомлені про об’їзд. Надсилаємо всім пасажирам, чиї електронні адреси знаємо (завдяки купівлі квитків через сайт), спеціальні сповіщення. Також оголошення робляться по всіх вокзалах на шляху прямування».

Читайте також: Укрзалізниця: сплачувати за кредитом двічі не готові

Схожі новини